Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve reva paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sahih kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu hâlet birey kaybı olmaması midein önemlidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi de herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolay açılabilmektedir.

ürkü bar sebebiyle karınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu negatif koşulların gayrı katlara geçişini mâni olmak veya muhtemel evetğu denli geciktirmektir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını yangın kapısı emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak ziyade insanoğlunun uçarıca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve hafif olması demeına hasılat.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page